Wednesday, February 29, 2012

tak sayang blog ke

assalamualaikum semua...
aduhai lamanya aku tak update blog tersayang ni..entahla kenapa rasa takder mood sangat nak bercerita kat sini. Ada jer menda yg aku sibukkan. Tapi hari ni bernekad tuk rajin seperti dulu.Aku rindu sangat nak update blog,nak jenguk2 blog kengkawan...rindu nak baca citer2 terbaru kat kawan2 blogger..Harap2 lepas ni aku kembali seperti dulu n rajin.

Lately bisnes KameraMamaWafiy dah ada la sambutan.Alhamdulillah bolehla kumpul duit tuk beli speedlite dari hasil bisnes. Moga2 lepas ni semain maju n aku pun semakin rajin tuk belajar lagi dalam photography ni n dapat hasilkan pic2 yg menarik n kreatif. Doakan aku yer. Pada kengkawan yg berdekatan seremban n berminat nak buat family photoshoot bolehla contact KMW yer.
SMS kami KMW for details 0172993283


Tahun ni wafiy dah 4 tahun tapi aku still tak hantar dia sekolah.Kalau dikira dengan kengkawan dia yg lain yg pg sekolah wafiy agak ketinggalan la tapi entahla aku rasa nak antar dia masa dia 5 tahun. Tapi starting next week aku akan hantar dia pg belajar Qirati petang2 kat tadika yg dekat dengan umah ni.

wafiy ni sangat leka dengan mainan blok dia...macam2 imaginasi dia dari blog tu..dia boleh buat kapal,jadi katil org sakit,aeroplane,crane,jambatan,kereta,kuda n mcm2 lagi la..meh aku share imaginasi dia
kapal...yg dua org tu ialah papa n kawan papa

kuda

aeroplane

jalan jam balik kelantan.yg blok2 tu jadi pokok

 Btw,hero kami dah 3 bulan lebih belayar.We miss him so much.Wafiy pun dah selalu tanya bila papa balik.Alhamdulillah sejak papa belayar dengan company baru ni,papa jalan dekat2 jer.Dapatla kami selalu berbual di telefon n mengadu kalau ada masalah apa2.Harap2 bulan ni kapal ad amasuk melaka so dapatla kami date dengan yg tersayang cam aritu.


ini kat masjid selat,Melaka masa jumpa papa bulan 1 aritu.
Hurmmm okla nak solat isyak dulu.Nanti kita story2 lagi yer..

2 comments:

aimaniman said...

salam kenal dan dofollow sini..

akak pun x sekolahkan kakak iman time dia 4 tahun sbb akak tengok bukannya 'blajar' sangat asyik mewarna jer, umur 5 tahun ni br akak sekolahkan tapi bila akak tanya homework iman cuma lukis2 jer... isshhh

Fitri Senin said...

aku pun sama cm ko dah lama sgt xupdate blog..