Tuesday, March 6, 2012

KameraMamaWafiy.blogspot.com

Assalamualaikum..
Pada yg belum tahu..aku ada buat satu bisnes photography.Baru jer start buat sebab aku suka sangat photography n love potrait soo much.Sesetengah org yg minat photography ni,diorg suka amik gambar micro,landscape, sport,HDR n macam2 la..tapi aku mmg suka potrait sahaja.Bagi aku melalui potrait samada pose or candid sangat menarik dan mempunyai cerita yg tersendiri. Yg paling aku suka amik gambar anak2 yg comel, ibu2 pregnant and gambar keluarga. Kalau dapat capture saat2 indah bersama keluarga tu mmg aku puas hati la. Aku masih lagi perlu belajar banyak lagi pasal bidang ni,tapi apa salahnya kalau along the way i make little money for myself yg tak keja ni kan. So no woories harga sangatla berpatutan. Meh kita tgk gambar yg pernah aku amik..Click HERE for more PICS


1. Suka sangat ibu2 yg tengah pregnant sebab masa ni ibu2 ni sangatla cantik dan ayah2 plak terpancar kebahagiaan menanti cahaya mata mereka. what is more beautiful than having a little one in ur tummy.it is so precious.




2. Aku suka sangat bila dapat capture gambar baby yg baru lahir di hospital.. sangat comel and so special because I am there to capture the early hours of their life in this world and to share the happiness with the parent.




3. Gambar anak2 yg sangat riang dan happy jer dalam dunia diorg. Walaupun penat gak la nak mengejar diorg ni tapi sangatla berbaloi bila dapat capture gambar2 comel.




4. and last but not the least,baby yg sangat comel and bam2. Sangat geram tgk diorg.


Pada yg berminat nak hired KameraMamaWafiy..bolehla lawat KMW for details or email mamawafiyshop@gmail.com. TQ

2 comments:

Ummi said...

haihhhh..kan bagus kalau liza ade kat sini..of kos memang guna service liza (^__^)

lovely dots said...

Salam

Lovely Dots berbesar hati menjemput anda untuk meMENANGi Where's Elmo a peek-a-boo book untuk si kecil kesayangan.

Sila Layari pautan ini -> Lovely Dots March Giveaway untuk mengetahui syarat & langkah-langkah berkaitan.


Terima kasih.