Sunday, April 29, 2012

bila dah bertiga

Assalamualaikum...perggghhh..lama giler tak update blog.rindu sangat kat blog ni.teringat dulu2 selalu rajin update pasal wafiy n aktiviti kitaorg tapi lately aku dh jadi malas.tak tau la...kekadang bukak gak n jenguk blog kengkawan bila rindu nak baca citer korg..


Btw,alhamdulillah hubby dah dekat 10hari balik.mama n wafiy happy sgt bila papa ada kat rumah.kejanya enjoy jer.syukur sgt dengan kegembiraan yg Allah kurniakan tiap kali kami bertiga kembali bersama stelah berbulan2 terpisah.the moment is so precious.


Sejak papa balik ni dh layan wayang 2 kali..tgk cite battleship n avengers.both movie are awesome.really enjoy ourselves.

Okla...nak tgk movie kat umah malam ni.kena suap wafiy makan dulu...take care


Published with Blogger-droid v2.0.4

2 comments:

FaznFaz said...

yeay!!! happy for u!!! kem salam kat fitri!!! baru dan tengok battleship je, mmg best!!! avengers x tengok lagi...

Sherwieyna Muzzawer said...

salam keanl.nampak happy betul ye.i dah follow blog kiut ni.follow i balik ye..tq..;D